ontdek Dacia

Wellens

Over ons

Renault – Dacia Tessenderlo Wellens is een familie bedrijf dat al jaren dienst uit maakt in de autowereld. Uw gemoedsrust is onze grootste zorg!! We stellen al onze diensten met veel plezier en overgave ter uwe beschikking. Zowel in de aankoop van een nieuwe wagen of tweedehandswagen als zowel de na service zo als het onderhoud van uw wagen ligt nauw aan ons hart. Voor het onderhoud van uw wagen hebben we een brede waaier van diensten, dit kan gaan van airco nazicht, banden vervangen, smeringen, nazicht keuring, koetswerk herstelling, voorruit vervangen, accessoires voor de wagen (zoals een trekhaak, dakkoffer enz…), Neem eens gerust contact met ons op om uw hier over te informeren.

Verkoop nieuwe wagens : in de toonzaal is steeds een uitgebreid gamma aanwezig. Daar kunt u kennis maken met de  allernieuwste modellen van Renault – Dacia. 2 merken die kwaliteit, innovatie en design zeer hoog in het vaandel. Van 100% elektrische wagens tot atmosferische wagens u kunt ze hier allemaal bewonderen.

Voor enkel stukken te bestellen kunt u ook steeds terecht bij garage Wellens. Met chassisnummer kunnen we elk stuk van de des betreffende wagen opzoeken. Indien u iets nodig hebt aarzel dan niet om ons te contacteren, de magazijnier is u steeds van dienst. Accessoires zijn bij garage Wellens ook steeds  te verkrijg. Voor elk model is er een zeer uitgebreid gamma van accessoires .